Wie wij zijn

Klein, precies en nauwkeurig

Zo is de machinefabriek Microtechniek in 1958 begonnen.

Nog steeds gedreven door precieze en nauwkeurige werk, beheren en onderhouden wij van Microtechniek nu grote complexe technische installaties voor hoogwaardige industrieën. Van scheepsvaart tot ruimtevaart en van de voedingsindustrie tot staalindustrie.

Microtechniek is inmiddels groter dan de naam doet vermoeden. We zijn een hoogwaardige partner voor alle klanten in de industrie. En toch blijft het bedrijf klein genoeg om elkaar, de leveranciers en ook de klanten écht te kennen.

Hoe wij zijn georganiseerd

Microtechniek Groep b.v.

Binnen de organisatie verantwoordelijk voor de gedeelde diensten zoals financiële en operationele administratie, personeelszaken, gebouw- en ICT-voorzieningen. Ook de logistiek en kwaliteitscontrole wordt verzorgd door de Groep.

→ Groep

Microtechniek Service b.v.

Gespecialiseerd in technisch beheer, reparaties en onderhoud, lassen en constructiewerk - zowel op locatie als in de eigen werkplaats. Microtechniek Service werkt voor klanten uit de voedingsmiddelenindustrie, de olie- en gasindustrie, de papierindustrie, weg- en waterbouw en nutsbedrijven. 

→ Service

Microtechniek Staal b.v.

Gespecialiseerd in het lassen en constructiewerk, werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud - zowel op locatie als in de eigen werkplaats. Microtechniek Staal werkt exclusief voor Tata Steel in IJmuiden.

→ Staal

Microtechniek Productie b.v.

Gespecialiseerd in de verspaning van machine-onderdelen. Beschikt over een grote diversiteit aan CNC gestuurde draai- en freesmachines én conventionele machines. Ingericht op klein tot groot werk, zowel in seriematige productie als in enkelstuks productie.

→ Productie

Microtechniek Special Products b.v.

Gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van onderdelen die voldoen aan de hoogste eisen voor high-tech industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart, nucleaire industrie, optische en halfgeleiderindustrie.

→ Special Products

Wat wij doen

In ons hypermoderne, CO2 neutrale pand, in Velsen-Noord maken wij onderdelen die in machines en installaties worden verwerkt. Grote, robuuste onderdelen voor in fabrieken, maar ook kleine en specialistische onderdelen die zelfs worden gebruikt in de ruimtevaart.  Onze mensen onderhouden ook machines en installaties bij onze klanten op locatie, zodat kleine en grote productielijnen altijd doordraaien.

Als grootgebruiker van energie wekken wij meer stroom op dan dat wij gebruiken en hebben wij de
klimaatdoelstelling van 2050 al gerealiseerd!

Megakansen bij Microtechniek

Z

Goed salaris!

Z

Snel aan de slag, ook zonder technische achtergrond

Z

Opleiding die bij je past

Z

Baangarantie

Z

Vele doorgroeimogelijkheden

Z

Onderdeel van het leukste team van Nederland

Ben jij toe aan een stap?
Ben jij een vakman en op zoek naar een nieuwe uitdaging
Ben jij een (auto)monteur die écht wil sleutelen?
Wil jij door naar een échte (bij)baan?
Are you looking for a chance to start your new life?

Word onderdeel van ons team

Alle vacatures

“Onze mensen maken het verschil. We zitten in een prachtig energieneutraal nieuw pand, maar haal de mensen weg en er gebeurt niets meer.”
Clement Kieftenbeld

“Ik ben 21 jaar geleden als stagiair begonnen. Heb superkansen gekregen en doorgegroeid van een leerling tot directeur.”
Fred (Directeur Microtechniek Service)

“Binnen Microtechniek is er veel ruimte om te groeien. Ze willen mij aan alle kanten steunen: opleidingen, cursussen, geen enkel probleem!”
Cas (Hoofdmonteur)

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

                                                     +31(0)251-229222

info@microtechniek.nl

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

+31(0)251-229222

info@microtechniek.nl