Vacature – Constructiebankwerker/ lasser

Constructiebankwerker/ Lasser bij Microtechniek Staal B.V.

Ben jij iemand die het belangrijk vindt om goede kwaliteit af te leveren, kent het lassen geen geheimen voor jou en ben jij diegene die het onderscheid maakt… Dan is de functie van Constructiebankwerker/Lasser de perfecte baan voor jou!

Microtechniek Staal B.V. beschikt over een modern uitgeruste werkplaats en een georganiseerde lasafdeling met een meesterlasser en een lascoördinator. Wij hebben binnen onze afdeling reparatie & onderhoud een gecertificeerde lasafdeling en de werkzaamheden die worden verricht zijn conform de ISO 3834-2 normering.

Samen met de machinefabriek voor fabricage en re-conditionering van onderdelen, kunnen wij opdrachtgevers de beste support bieden voor de totale productiefaciliteit op werktuigbouwkundig gebied.

Functieomschrijving
De afdeling reparatie & onderhoud bij Microtechniek Staal B.V. is op zoek naar een veelzijdige constructiebankwerker/Lasser met minimaal lasniveau 2. Als Constructiebankwerker/Lasser word je projectmatig ingezet op diverse lasopdrachten waarbij je te maken krijgt met verschillende lasprocessen en disiplines. Projecten kunnen bestaan uit constructiewerk en/of machinebouw. Je werkt met verschillende diktes en materialen zoals RVS, staal en aluminium.

Functie eisen

  • Minimaal MBO niveau 3;
  • Minimaal lasniveau 2 (MIG-MAG);
  • Laservaring TIG, Elektrode is een pré;
  • In bezit van geldige LKs (laskwalificaties) is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met constructiewerk(zaamheden);
  • Ervaren lasser met betrekking tot diverse lasprocessen, materialen en soorten;
  • De bereidheid om opleidingen te volgen en eventuele aanvullende certificaten te behalen.

Solliciteren?
Het is een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden. Zie jij dit zitten?! Reageer dan op deze vacature! E-mail je CV en motivatie t.a.v. Irene Groot of Judith Blansjaar naar pz@microtechniek.nl. Je kunt ons ook altijd bellen voor vragen of meer informatie: 0251-229222.