Pro Young

Kom werken en leren bij Microtechniek!

Wil je een opleiding volgen in de techniek? En ook alvast lekker aan het werk? Dan is werken bij Microtechniek wat voor jou!
Bij Microtechniek bieden wij je de mogelijkheid de voordelen van werken en leren te combineren.

Bij ons kun je leren in de richtingen:
R

Frezen

R

Draaien

R

Constructiebankwerken

R

Lassen

R

(Service)monteur werktuigbouw

Pro Young

Pro Young verzorgt de werving en selectie van jong technisch talent, faciliteert de niveau bepaling, zoekt de juiste opleidingsinstanties en leerbedrijven, geeft carrière advies, faciliteert de opleidingsbedrijven en begeleid en coacht de leerlingen gedurende hun gehele opleiding/stage.

De coaches van Pro Young zullen dan ook gedurende de gehele stage/opleiding de voortgang bewaken en contact onderhouden met school, de leerling en de praktijkbegeleider om een succesvol en goede vakman/vrouw van je te maken!

Gemotiveerd?

Ben je benieuwd of er voor jou een stage/leerplek is? E-mail ons dan jouw CV en je motivatie! Dit kan naar pz@microtechniek.nl.

Vind je techniek leuk maar weet je nog niet welke richting je op wilt? Neem gerust contact met Pro Young op dan kunnen we je wat meer over de mogelijkheden vertellen tijdens een kennismakingsgesprek.

Microtechniek Groep is de moeder organisatie van:

 

Microtechniek Staal

Gespecialiseerd in het lassen en constructiewerk, werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud zowel op locatie als in de eigen werkplaats, Microtechniek Staal werkt exclusief voor Tata Steel in IJmuiden.

→ Staal

Microtechniek Service

Gespecialiseerd in werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud zowel op locatie als eigen werkplaats. Voornamelijk klanten uit de voedingsmiddelenindustrie, staalindustrie, olie- en gasindustrie, papierindustrie, weg- en waterbouw en nutsbedrijven. 

→ Service

Microtechniek Productie

Gespecialiseerd in de verspaning van machine-onderdelen. Er is een grote diversiteit aan CNC gestuurde draai- en freesmachines gecombineerd met een conventionele afdeling. Combinatie projecten met las en de- en montage werkzaamheden worden allemaal door Microtechniek zelf uitgevoerd.

→ Productie

Microtechniek Special Products

Gespecialiseerd in het vervaardigen van onderdelen die voldoen aan de hoogste eisen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, nucleaire industrie, optische en halfgeleiderindustrie. Microtechniek Special Products staat voor precisie, vakmanschap en betrouwbaarheid.

→ Special Products