Loading...
Technisch medewerker keur2019-01-11T10:45:39+00:00

Vacature – Technisch medewerker afdeling Keur

Microtechniek Groep B.V. is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor de afdeling keur. Deze afdeling voert keuringen uit op producten aan de hand van specificaties van de klant, tevens hebben wij de beschikking over een 3D-meetmachine. Als kwaliteitscontroleur beheer je de meetmiddelen, certificaten en materialen. Je bent werkzaam in een klein enthousiast team met korte lijnen naar de directie.

Microtechniek Groep B.V. is een groeiende machinefabriek en serviceorganisatie die zich richt op de fabricage van machines en machineonderdelen. Tevens zijn we gespecialiseerd in revisie, reparatie, onderhoud en beheer van werktuigbouwkundige installaties. Daarnaast zijn wij toeleverancier voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.

Functieomschrijving

Je voert metingen uit o.a. op een 3D-meetmachine en stelt meetrapporten op. Je registreert interne afwijkingen, verzorgt en archiveert kalibraties, ijkingen en registraties.

Functie eisen

  • MBO+ niveau
  • Affiniteit met constructie en verspaning (draaien, frezen)
  • Eventueel ervaring met producten voor de lucht en ruimtevaart
  • Goed kunnen samenwerken en collega’s durven aanspreken

Wij bieden een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie met leuke collega’s en een ontspannen werksfeer. Daarnaast is er ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse? E-mail je CV en motivatie t.a.v. Irene Groot of Judith Blansjaar naar pz@microtechniek.nl. Je kunt ons ook altijd bellen voor vragen of meer informatie: 0251-229222.