Op zoek naar zekerheid met behoud van je vrijheid?

Ben jij een ZZP’er en ben je klaar met de constantie zoektocht naar de volgende klant? Of ben je klaar met de bonnetjes, de inkoop en de facturatie? Je hebt als technische zelfstandige uiteraard een ruime keuze uit allerlei vacatures: de bedrijven staan letterlijk voor je in de rij! Maar als je eenmaal zelfstandige bent geweest wil je niet meer zonder die vrijheid. Bij Microtechniek liggen megakansen voor zelfstandigen die zonder de rompslomp van een ondernemer tóch hun vrijheid willen willen behouden! 

   

  “Wij garanderen je een aantal uur per jaar en nemen je administratie uit handen”
  Clement Kieftenbeld (Directeur Microtechniek Groep)

  Waarom moet je het overwegen als ZZP’er?
  • In overleg bepalen we het aantal uren dat je voor Microtechniek werkt, en het aantal uren dat je zelf invult. 
  • Je administratie wordt uit handen genomen door onze financiële afdeling
  • Nooit meer acquisitie doen, wij hebben uren voor je en dragen je aan bij ons netwerk. 
  • Opleidingen en mogelijkheden tot het vergroten van je vakkennis
  • Onze salarisschaal behoort tot de hoogste in de regio IJmond
  • Onderdeel worden van het leukste technische team van Nederland

  Kom je een keer langs om te kijken?

  Iedereen is welkom bij Microtechniek, dus kom een keer langs om te kijken wat je bij ons zou kunnen doen! Bij ons krijg je de kans om je passie te vinden: in onze fabriek kun je verschillende richtingen op en meerdere vakken leren kennen. Groot genoeg om alle kanten op te kunnen, klein genoeg om een team te hebben van mensen die elkaar kennen.

  hoofdmonteur (1ste monteur)

  Ben jij een echte sleutelaar en veelzijdig met liefde voor techniek? Dan biedt Microtechniek Staal B.V. een topfunctie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou!

  Bekijk vacature →

  Servicemonteur

  Deze functie is voor jou weg gelegd als je houdt van diversiteit en nauwkeurigheid in mechanisch onderhoud bij verschillende opdrachtgevers/klanten en waarbij geen dag hetzelfde is. De groep waarin je werkt is een jong en dynamische team met een groot hart voor techniek! Je werkt voor Microtechniek Service B.V. in de voedingsmiddelenindustrie.

  Bekijk vacature →

  CNC Frezer

  Voor onze machinefabriek zijn wij op zoek naar CNC Frezers. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie van onze afdeling Frezen. Je werkt aan diverse CNC – gestuurde freesbanken en bewerkingscentra en conventionele freesbanken. Je verspaant onder andere metaal, gietijzer, RVS, messing aluminium en koper.

  Bekijk vacature →