Lassen en constructiewerk

Aan lassen worden hoge eisen gesteld. Microtechniek loopt voorop als het gaat om het voldoen aan die steeds strengere eisen die gesteld worden aan laswerk. Wij kunnen MIG/MAG-lassen, TIG-lassen en het lassen met beklede elektroden.

Wij zijn ISO 3834-2 gecertificeerd zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Uw product wordt onder toezicht van een lascoördinator en door gecertificeerde lassers geproduceerd.

Door de beheersing van vele lasprocessen kunnen wij de volgende materialen lassen:

    • Staal
    • RVS
    • Aluminium

Naast gecertificeerd lassen, zijn wij sterk in constructiewerk gecombineerd met verspanende bewerkingen. Wij leveren lasconstructies variërend van framebouw tot machinebouw. Ons machinepark is ingericht op lasconstructies en groot laswerk. Het constructiewerk kunnen wij bovendien voorzien van een oppervlaktebehandeling, bijvoorbeeld poedercoaten of stralen.

Sectoren waar wij veel voor betekenen zijn: offshore, machinebouw, grondverzet, weg- en waterbouw, bruggenbouw, transporttechniek. Uiteraard staan wij ook klaar voor alle andere sectoren die behoefte hebben aan een klantgerichte oplossing op het gebied van lassen.

Van engineering tot lassen en nabewerking, alles onder één dak! 

Word onderdeel van ons team

Alle vacatures