Organisatie

De Microtechniek organisatie bestaat uit de Microtechniek Groep B.V. met daaronder vier Microtechniek bedrijven met elk een eigen specialisme en klantengroep. Deze organisatie stelt ons in staat om onze dienstverlening precies aan te passen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Tegelijkertijd kunnen de bedrijven onderling optimaal gebruik maken van elkaars expertise.

Zo kan een Service monteur die bij u onderhoud uitvoert, altijd direct terugvallen op de interne machinefabriek van Productie als er een defect onderdeel nagemaakt moet worden. Zo zorgen wij ervoor dat uw installaties snel weer operationeel kunnen zijn.

Daarnaast kunnen wij complexe onderdelen of lasconstructies niet alleen fabriceren, maar ook door een team van ervaren monteurs laten plaatsen, uitlijnen en in op locatie laten afnemen.

Op deze manier voldoen wij aan onze missie om onze klanten maximaal te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op uw primaire taak.

De Microtechniek organisatie:

MT organogram

Hoe wij zijn georganiseerd

Microtechniek Groep b.v.

Binnen de organisatie verantwoordelijk voor de gedeelde diensten zoals financiële en operationele administratie, personeelszaken, gebouw- en ICT-voorzieningen. Ook de logistiek en kwaliteitscontrole wordt verzorgd door de Groep.

→ Groep

Microtechniek Service b.v.

Gespecialiseerd in technisch beheer, reparaties en onderhoud, lassen en constructiewerk - zowel op locatie als in de eigen werkplaats. Microtechniek Service werkt voor klanten uit de voedingsmiddelenindustrie, de olie- en gasindustrie, de papierindustrie, weg- en waterbouw en nutsbedrijven. 

→ Service

Microtechniek Staal b.v.

Gespecialiseerd in het lassen en constructiewerk, werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud - zowel op locatie als in de eigen werkplaats. Microtechniek Staal werkt exclusief voor Tata Steel in IJmuiden.

→ Staal

Microtechniek Productie b.v.

Gespecialiseerd in de verspaning van machine-onderdelen. Beschikt over een grote diversiteit aan CNC gestuurde draai- en freesmachines én conventionele machines. Ingericht op klein tot groot werk, zowel in seriematige productie als in enkelstuks productie.

→ Productie

Microtechniek Special Products b.v.

Gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van onderdelen die voldoen aan de hoogste eisen voor high-tech industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart, nucleaire industrie, optische en halfgeleiderindustrie.

→ Special Products

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

                                                     +31(0)251-229222

info@microtechniek.nl

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

+31(0)251-229222

info@microtechniek.nl