Werken en leren

Word jij onderdeel van ons team?

Ben jij op zoek naar een mooie kans in de techniek? Bij ons liggen er megakansen op je te wachten. Ook als je (nog) geen technische achtergrond hebt, zijn er bij ons heel veel mogelijkheden.

R

Ben je bereid om te leren?

R

Om met ons team de schouders er onder te zetten?

R

Heb jij energie en wil je een vak leren?

R

Of heb je een technische achtergrond en wil je aan grootse installaties werken?

Word jij onderdeel van ons team?

Iedereen is welkom bij Microtechniek, dus kom een keer langs om te kijken wat je bij ons zou kunnen doen! Bij ons krijg je de kans om je passie te vinden: in onze fabriek kun je verschillende richtingen op en meerdere vakken leren kennen. Groot genoeg om alle kanten op te kunnen, klein genoeg om een team te hebben van mensen die elkaar kennen.

 

Op zoek naar een uitdaging? Bekijk alle kansen!

Technische kennis?

Heb jij technische kennis en ben je op zoek naar een uitdaging? Bij ons werk je nog echt met techniek: wij werken aan de grootste technische installaties van Nederland. Met de nieuwste machines, maar we zijn ook bezig met ons ambacht. Zonder ons vallen de fabrieken stil. Daarnaast heb je bij ons alle kansen om door te groeien: kom langs en bespreek wat jouw pad bij Microtechniek zou kunnen zijn.

→ Bekijk de vacatures

 

 

 

 

Geen technische achtergrond? Geen probleem!

Onze vacatures zijn voor mensen met enige technische ervaring. Voor mensen zonder technische achtergrond hebben we persoonlijke trajecten waarbij wij je een vak leren, maar we gaan verder! Ben je de Nederlandse taal nog niet machtig? Wij helpen je daarbij. Ben je op zoek naar flexibele werktijden? Bij ons kun je zelfs parttime terecht?

→ Kom op de koffie!

Volg Microtechniek op Instagram

Microtechniek Groep is de moeder organisatie van:

 

Microtechniek Staal

Gespecialiseerd in het lassen en constructiewerk, werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud zowel op locatie als in de eigen werkplaats, Microtechniek Staal werkt exclusief voor Tata Steel in IJmuiden.

→ Staal

Microtechniek Service

Gespecialiseerd in werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud zowel op locatie als eigen werkplaats. Voornamelijk klanten uit de voedingsmiddelenindustrie, staalindustrie, olie- en gasindustrie, papierindustrie, weg- en waterbouw en nutsbedrijven. 

→ Service

Microtechniek Productie

Gespecialiseerd in de verspaning van machine-onderdelen. Er is een grote diversiteit aan CNC gestuurde draai- en freesmachines gecombineerd met een conventionele afdeling. Combinatie projecten met las en de- en montage werkzaamheden worden allemaal door Microtechniek zelf uitgevoerd.

→ Productie

Microtechniek Special Products

Gespecialiseerd in het vervaardigen van onderdelen die voldoen aan de hoogste eisen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, nucleaire industrie, optische en halfgeleiderindustrie. Microtechniek Special Products staat voor precisie, vakmanschap en betrouwbaarheid.

→ Special Products