Microtechniek Groep

De Microtechniek Groep is binnen de organisatie verantwoordelijk voor de gedeelde diensten zoals financiële en operationele administratie, personeelszaken, gebouw- en ICT-voorzieningen.

Daarnaast biedt Microtechniek Groep logistieke diensten zoals goederenontvangst en verzending en voorraadbeheer. Het kwaliteitsbeheer wordt verzorgd door de afdeling Keur. Zij verzorgt de interne en externe meetdiensten, waarmee wij de kwaliteitseisen vanuit onze klanten borgen.

Meetdiensten

Onze meetdiensten zijn ook extern beschikbaar. Hebt u een onderdeel wat u wilt controleren, een instrument dat u wilt laten kalibreren of zelfs een reverse engineering vraagstuk? Kijk dan op Microtechniek meetdiensten voor de mogelijkheden die wij bieden!

 

Hoe wij zijn georganiseerd

Microtechniek Groep b.v.

Binnen de organisatie verantwoordelijk voor de gedeelde diensten zoals financiële en operationele administratie, personeelszaken, gebouw- en ICT-voorzieningen. Ook de logistiek en kwaliteitscontrole wordt verzorgd door de Groep.

→ Groep

Microtechniek Service b.v.

Gespecialiseerd in technisch beheer, reparaties en onderhoud, lassen en constructiewerk - zowel op locatie als in de eigen werkplaats. Microtechniek Service werkt voor klanten uit de voedingsmiddelenindustrie, de olie- en gasindustrie, de papierindustrie, weg- en waterbouw en nutsbedrijven. 

→ Service

Microtechniek Staal b.v.

Gespecialiseerd in het lassen en constructiewerk, werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud - zowel op locatie als in de eigen werkplaats. Microtechniek Staal werkt exclusief voor Tata Steel in IJmuiden.

→ Staal

Microtechniek Productie b.v.

Gespecialiseerd in de verspaning van machine-onderdelen. Beschikt over een grote diversiteit aan CNC gestuurde draai- en freesmachines én conventionele machines. Ingericht op klein tot groot werk, zowel in seriematige productie als in enkelstuks productie.

→ Productie

Microtechniek Special Products b.v.

Gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van onderdelen die voldoen aan de hoogste eisen voor high-tech industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart, nucleaire industrie, optische en halfgeleiderindustrie.

→ Special Products

Word onderdeel van ons team

Alle vacatures

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

                                                     +31(0)251-229222

info@microtechniek.nl

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

+31(0)251-229222

info@microtechniek.nl