Microtechniek Groep

De Groep faciliteert aan de onderliggende bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de financiële administratie, de operationele administratie en de ICT-voorzieningen.

Daarnaast valt de afdeling Logistiek onder de Groep om zo de onderliggende bedrijven te voorzien van voorraden en leveringen. De afdeling Keur zorgt ervoor dat alle producten van de bedrijven gecontroleerd worden op kwaliteit en de behoeftes van de klant.

 

Klimaat gecontroleerde 3D-meetfaciliteiten

Meetbereik:
• X-as 1200 mm
• Y-as 3000 mm
• Z-as 1000 mm

Maximummassa: 3.200 kg. De nauwkeurigheid volgens DIN EN ISO 10360-2: 2,9 + L / 350 μm. Modelgebaseerde geometrische verificatie, extensies: * .SAT, * .SAB, * .SAX, * .IGS, * .VDA, CATIA V5. Full color geautomatiseerde grafische rapportage en temperatuur compensatie.

 

Microtechniek Groep is de moeder organisatie van:

 

Microtechniek Staal

Gespecialiseerd in het lassen en constructiewerk, werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud zowel op locatie als in de eigen werkplaats, Microtechniek Staal werkt exclusief voor Tata Steel in IJmuiden.

→ Staal

Microtechniek Service

Gespecialiseerd in werktuigbouwkundige reparaties en onderhoud zowel op locatie als eigen werkplaats. Voornamelijk klanten uit de voedingsmiddelenindustrie, staalindustrie, olie- en gasindustrie, papierindustrie, weg- en waterbouw en nutsbedrijven. 

→ Service

Microtechniek Productie

Gespecialiseerd in de verspaning van machine-onderdelen. Er is een grote diversiteit aan CNC gestuurde draai- en freesmachines gecombineerd met een conventionele afdeling. Combinatie projecten met las en de- en montage werkzaamheden worden allemaal door Microtechniek zelf uitgevoerd.

→ Productie

Microtechniek Special Products

Gespecialiseerd in het vervaardigen van onderdelen die voldoen aan de hoogste eisen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, nucleaire industrie, optische en halfgeleiderindustrie. Microtechniek Special Products staat voor precisie, vakmanschap en betrouwbaarheid.

→ Special Products

Word onderdeel van ons team

Alle vacatures

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

+31(0)251-229222

info@microtechniek.nl