Microtechniek Service

Van engineering tot inbedrijfstelling

Microtechniek Service beschikt over een modern uitgeruste werkplaats. Samen met de machinefabriek hebben wij alle benodigde werktuigkundige disciplines in huis. Montage, constructie en verspaning onder één dak geeft ons veel kennis en flexibiliteit in het uitvoeren van onderhoud aan uw installatie.

Sectoren waar wij veel voor betekenen zijn industrieën die 24/7 produceren: staalindustrie, foodindustrie, olie- en gas industrie, papierindustrie, weg- en waterbouw en nutsbedrijven. Uiteraard staan wij ook klaar voor alle andere sectoren die behoefte hebben aan een klantgerichte oplossing.

Microtechniek Service beschikt over eigen maintenance engineers, projectleiders en monteurs van diverse niveaus en focust zich op het werktuigkundig onderhoud. Een groep van in totaal 15 medewerkers leveren hun eigen specialistische bijdrage aan het optimaliseren van het onderhoud aan uw machines en- onderdelen.

Activiteiten

  • Uitvoeren onderhoud
  • Storing- en spoedopdrachten
  • Inspectierondes
  • Reparatie en revisie in onze werkplaats
  • De- en montagewerkzaamheden op locatie
  • Ontwerpen, berekenen en vervaardigen
  • Invullen van een Service Level Agreement (SLA)
  • Uitvoeren van compleet project: engineering, uitvoering, inbedrijfstelling

Operationeel onderhoud

Uw installatie moet blijven voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen. Het goed onderhouden van uw machines voorkomt onnodige storingen en oponthoud.

Microtechniek Service helpt u vakkundig bij het uitvoeren van operationeel onderhoud. Denk hierbij aan het wisselen van mechanische componenten, uitlijnen van elektromotoren of andere aandrijvingen en het verhelpen van lekkages.

Periodiek onderhoud

Microtechniek Service voert onderhoudsplannen uit met betrekking tot periodiek onderhoud. Met periodiek onderhoud en tijdige revisie van de installaties, worden risicovolle situaties voorkomen en de veiligheid van mensen en omgeving gewaarborgd.

Met het wisselen van e-motoren, controle van installatie-instellingen, periodieke inspectierondes en preventief onderhoud, nemen wij uw zorg uit handen.

Ondersteuning technische dienst

Wij kunnen uw technische dienst ondersteunen door het inzetten van onze servicemonteurs of door het uitvoeren van onderhoud onder regie van uw eigen technische dienst.

Onze servicemonteurs zijn geselecteerd en opgeleid om de beste kwaliteit te leveren.

Onderhoudscontract

Microtechniek Service biedt ook onderhoudscontracten aan. Met daarin benoemde onderhoudsactiviteiten, consignatiedienst, inzet van servicemonteurs en de overeengekomen kritieke prestatie-indicatoren (KPI).

Uiteindelijk garandeert preventief onderhoud de hoogst mogelijke beschikbaarheid van uw productiefaciliteit en het verlaagt het risico van ongeplande productiestilstand tot het minimum.

Wat doen wij

Word onderdeel van ons team

Alle vacatures

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

+31(0)251-229222

info@microtechniek.nl