Microtechniek Service

Van engineering tot inbedrijfstelling

Microtechniek Service beschikt over een dynamisch team van monteurs en specialisten welke zowel in onze uiterst modern uitgeruste werkplaats, als op locatie bij de klant werken. Samen met engineering, onze machinefabriek, lasserij, logistiek en kwaliteitscontrole hebben wij alle benodigde werktuigkundige disciplines onder één dak.

Microtechniek Service richt zich op 24-uur producerende bedrijven welke hoogwaardige producten en diensten vragen. Hierbij ligt de focus op roterende installaties en installatiedelen van de klanten in de foodindustrie, olie- en gas industrie, papierindustrie, weg- en waterbouw en nutsbedrijven. Uiteraard staan wij ook klaar voor alle andere sectoren die behoefte hebben aan een klantgerichte oplossing.

Microtechniek Service beschikt over eigen engineering, werkvoorbereiding, projectleiders, specialisten en monteurs van diverse niveaus en focust zich op het werktuigkundig onderhoud. De groep, van in totaal 25 medewerkers, leveren hun eigen specialistische bijdrage aan het optimaliseren van het onderhoud aan uw machines en onderdelen.

ACTIVITEITEN

  • Uitvoeren mechanisch onderhoud op locatie bij de klant
  • Uitvoeren mechanisch onderhoud en revisie in onze eigen moderne werkplaats
  • Storing- en spoedopdrachten
  • Inspectierondes en controles
  • Ontwerpen, berekenen en vervaardigen
  • Invullen van een Service Level Agreement (SLA)
  • Uitvoeren van compleet project: engineering, uitvoering, inbedrijfstelling

uitvoering mechanisch onderhoud

Uw installatie moet blijven voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidseisen. Het goed onderhouden van uw machines voorkomt onnodige storingen en oponthoud.

Microtechniek Service helpt u vakkundig bij het uitvoeren van operationeel onderhoud. Denk hierbij aan het wisselen van mechanische componenten, vervangen en uitlijnen van roterende machines en machinedelen, elektromotoren of andere aandrijvingen en het verhelpen van lekkages.

PERIODIEK ONDERHOUD

Microtechniek Service voert onderhoudsplannen uit met betrekking tot periodiek onderhoud. Met periodiek onderhoud en tijdige revisie van de installaties, worden risicovolle situaties voorkomen en de veiligheid van mensen en omgeving gewaarborgd. Met het wisselen van e-motoren, controle van installatie-instellingen, periodieke inspectierondes en preventief onderhoud, nemen wij uw zorg uit handen.

Ondersteuning technische dienst

Wij kunnen uw technische dienst ondersteunen door het inzetten van onze servicemonteurs of door het uitvoeren van onderhoud onder regie van uw eigen technische dienst.

Onze servicemonteurs zijn geselecteerd en opgeleid om de beste kwaliteit te leveren.

Onderhoudscontract

Microtechniek Service biedt ook onderhoudscontracten aan. Met daarin benoemde onderhoudsactiviteiten, consignatiedienst, inzet van servicemonteurs en de overeengekomen kritieke prestatie-indicatoren (KPI).

ONTWERPEN, BEREKENEN EN VERVAARDIGEN

Veel voorkomende vragen van onze klanten gaan over revisie van een machine waarvan geen informatie meer beschikbaar is. Het ontbreekt vaak aan tekeningen, onderhoudsgeschiedenis, en is ook de originele leverancier onbekend of bestaat deze niet meer.

Microtechniek Service is dan de aangewezen partij om uw machine gereviseerd te krijgen of opnieuw te fabriceren. Wij demonteren de machine op locatie en meten de gehele machine in. Tekeningen worden gemaakt op basis van bestaande gegevens en redenatie van de werking. Microtechniek kan zelf de machinedelen fabriceren waarna deze worden samengesteld in onze eigen werkplaats. Na de afnametesten wordt de machine weer werkend geïnstalleerd op de locatie. De tekeningen komen weer in het bezit van de klant zodat toekomstig onderhoud en instandhouding mogelijk blijft.

 

revisie IN ONZE MODERNE WERKPLAATS

Microtechniek Service beschikt over een zeer schone, geheel ingerichte servicewerkplaats waarin mechanische componenten van onze klanten worden geïnspecteerd, gereviseerd en samengesteld. Het kan hierbij gaan om complete installaties of slechts delen van machines.

Daarnaast komen onderdelen, welke door onze externe monteurs bij de klant zijn gedemonteerd in onze werkplaats terecht. Bij onze klanten is vaak geen ruimte in de planning voor een grootschalige revisie aan een machine. Microtechniek Service voert deze revisie uit wat ervoor zorgt dat de eigen technische dienst beschikbaar blijft voor de verstoringen en inspecties.

Wat doen wij

Word onderdeel van ons team

Alle vacatures

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

                                                     +31(0)251-229222

info@microtechniek.nl

Zoek je een leuke baan?

Kom eens koffie drinken en kennismaken.
We laten je graag zien hoe leuk het hier is!

Bel of mail ons, of kom even langs

+31(0)251-229222

info@microtechniek.nl