Microtechniek introduceert een commerciële meetdienst die voor derde partijen precieze en betrouwbare metingen kan verrichten. Onze geconditioneerde meetkamer is o.a. uitgerust met een Wenzel LH1210 3D-meetmachine, die beschikt over een indexeerbare meettaster en een tasterwisselaar. Hierdoor kunnen wij uw producten en onderdelen nauwkeurig en efficiënt meten. 

Onze meetmachine biedt een groot meetbereik van 1200 x 1000 x 3000 mm, met een laadvermogen van 3.200 kg en een nauwkeurigheid van 2,9 μm + L x 2.9 μm. Dit maakt ons de ideale keuze voor bedrijven in de machinebouw, lucht- en ruimtevaart en staalindustrie. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat u altijd op tijd en met de hoogste kwaliteit wordt geholpen.

Wij maken gebruik van het moderne en up-to-date 3D-Software Platform van PolyWorks Inspector. Hierdoor kunnen we snel en nauwkeurig uw producten en onderdelen meten en analyseren en zijn we in staat om zowel enkel stuks als grotere aantallen te meten.

Wij leveren duidelijke en professionele meetrapportages, zodat u altijd op de hoogte bent van de precisie en kwaliteit van uw producten. Onze rapportages zijn leesbaar en worden aangeboden met duidelijke afbeeldingen.

Bovendien kunnen we diverse 3D bestandstypes inlezen, waaronder IGES, STEP en CATIA V5 en V6, zodat we uw bestaande bestanden snel en efficiënt kunnen verwerken. U kunt ook profiteren van onze mogelijkheid om meetdata te exporteren naar bijvoorbeeld .DXF bestand, waardoor u deze gegevens eenvoudig kunt integreren in uw eigen processen en systemen. Maar ook zonder CAD model kunnen wij uw product nauwkeurig doormeten.

Kortom, bij Microtechniek meetdienst bieden we u de beste combinatie van moderne meettechnologie, deskundige medewerkers en efficiënte en duidelijke rapportage. Laat ons u helpen bij het optimaliseren van uw producten en onderdelen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw meetbehoeften te bespreken.

Contact: meetdienst@microtechniek.nl