Ben jij een automonteur die écht wil sleutelen?

Ben jij – net als wij – gek op het maken? Ben je de computers en het uitlezen van de computer zat? Jouw kennis en kunde als automonteur stelt je in staat om direct aan de slag te kunnen bij Microtechniek. Een auto is een rijdende fabriek, alleen de schaal is anders. Het grootste verschil met je huidige werk is het salaris, de doorgroeimogelijkheden en het feit dat hier nog gewerkt wordt aan grootste, indrukwekkende installaties met bewegende onderdelen. Echt sleutelen dus, in plaats van programmeren en wachten op de computer! 

   

  “Een auto is eigenlijk een rijdende fabriek”
  Cas ( Hoofdmonteur)

  Waarom moet je het moet overwegen als automonteur?

   

  • In overleg bepalen we jouw traject binnen organisatie: waar liggen jouw kansen binnen ons bedrijf?
  • Onze salarisschaal behoort tot de hoogste in de regio IJmond
  • Jouw kennis en kunde sluiten naadloos aan op de benodigde kennis en ervaring
  • Sleutelen aan de grootste installaties van Nederland!
  • Opleidingen en mogelijkheden tot het vergroten van je kennis
  • Onderdeel worden van het leukste technische team van Nederland

  Kom je een keer langs om te kijken?

  Iedereen is welkom bij Microtechniek, dus kom een keer langs om te kijken wat je bij ons zou kunnen doen! Bij ons krijg je de kans om je passie te vinden: in onze fabriek kun je verschillende richtingen op en meerdere vakken leren kennen. Groot genoeg om alle kanten op te kunnen, klein genoeg om een team te hebben van mensen die elkaar kennen.

  hoofdmonteur (1ste monteur)

  Ben jij een echte sleutelaar en veelzijdig met liefde voor techniek? Dan biedt Microtechniek Staal B.V. een topfunctie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou!

  Bekijk vacature →

  Servicemonteur

  Deze functie is voor jou weg gelegd als je houdt van diversiteit en nauwkeurigheid in mechanisch onderhoud bij verschillende opdrachtgevers/klanten en waarbij geen dag hetzelfde is. De groep waarin je werkt is een jong en dynamische team met een groot hart voor techniek! Je werkt voor Microtechniek Service B.V. in de voedingsmiddelenindustrie.

  Bekijk vacature →

  CNC Frezer

  Voor onze machinefabriek zijn wij op zoek naar CNC Frezers. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie van onze afdeling Frezen. Je werkt aan diverse CNC – gestuurde freesbanken en bewerkingscentra en conventionele freesbanken. Je verspaant onder andere metaal, gietijzer, RVS, messing aluminium en koper.

  Bekijk vacature →