Wil jij door naar een échte (bij)baan? 

Zit jij op school, of kom je net van school af? Heb je een bijbaan, wil je er graag 1, of wil je goed geld verdienen in een tussenjaar? Je kunt uiteraard in de supermarkt gaan werken of pakketjes gaan rondrijden. Maar waarom zou je dat doen als je én geld kunt verdienen én meteen een vak kunt leren waarmee je de rest van je leven gegarandeerd bent van een baan? Microtechniek geeft je die kans, je hoeft hem alleen maar te pakken.

 

“Probeer het eens een maand of twee, voor mij was die ervaring erg prettig!”
Emiel (leerling frezer)

Waarom moet je het moet overwegen als (bij)baan?

 

 

  • Geld verdienen en een vak leren
  • Je verdient gegarandeerd meer dan bij je bijbaan in de supermarkt of de horeca
  • Flexibile uren
  • Onze salarisschaal behoort tot de hoogste in de regio IJmond
    Vrijmibo’s
    Sleutelen aan de grootste installaties van Nederland!
    Onderdeel worden van het leukste technische team van Nederland

Kom je een keer langs om te kijken?

Iedereen is welkom bij Microtechniek, dus kom een keer langs om te kijken wat je bij ons zou kunnen doen! Bij ons krijg je de kans om je passie te vinden: in onze fabriek kun je verschillende richtingen op en meerdere vakken leren kennen. Groot genoeg om alle kanten op te kunnen, klein genoeg om een team te hebben van mensen die elkaar kennen.

hoofdmonteur (1ste monteur)

Ben jij een echte sleutelaar en veelzijdig met liefde voor techniek? Dan biedt Microtechniek Staal B.V. een topfunctie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou!

Bekijk vacature →

Servicemonteur

Deze functie is voor jou weg gelegd als je houdt van diversiteit en nauwkeurigheid in mechanisch onderhoud bij verschillende opdrachtgevers/klanten en waarbij geen dag hetzelfde is. De groep waarin je werkt is een jong en dynamische team met een groot hart voor techniek! Je werkt voor Microtechniek Service B.V. in de voedingsmiddelenindustrie.

Bekijk vacature →

CNC Frezer

Voor onze machinefabriek zijn wij op zoek naar CNC Frezers. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie van onze afdeling Frezen. Je werkt aan diverse CNC – gestuurde freesbanken en bewerkingscentra en conventionele freesbanken. Je verspaant onder andere metaal, gietijzer, RVS, messing aluminium en koper.

Bekijk vacature →