Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Jouw kennis en kunde als vakman stellen je in staat om direct aan de slag te kunnen bij Microtechniek. Binnen de hoogste salarisschaal van onze regio kun je morgen aan slag. Bij ons ben je geen nummertje: we bieden je een traject op maat, een plan voor je doorgroeimogelijkheden en alle kansen die je nodig hebt om te slagen binnen onze organisatie! Pak die kansen bij Microtechniek!

   

  “Wij behoren tot de bedrijven die de beste salarissen betalen, maar bij ons ben je een persoon waar we om geven en geen nummer. Dat is het verschil.”
  Clement Kieftenbeld (Directeur Microtechniek)

  Waarom moet je het moet overwegen als vakman?

   

   

  • In overleg bepalen we jouw traject binnen de organisatie: waar liggen jouw kansen binnen ons bedrijf?
  • Onze salarisschaal behoort tot de hoogste in de regio IJmond
  • Jouw kennis en kunde sluiten naadloos aan op de benodigde kennis en ervaring
  • Sleutelen aan de grootste installaties van Nederland!
  • Opleidingen en mogelijkheden tot het vergroten van je kennis
  • Onderdeel worden van het leukste technische team van Nederland

  Kom je een keer langs om te kijken?

  Iedereen is welkom bij Microtechniek, dus kom een keer langs om te kijken wat je bij ons zou kunnen doen! Bij ons krijg je de kans om je passie te vinden: in onze fabriek kun je verschillende richtingen op en meerdere vakken leren kennen. Groot genoeg om alle kanten op te kunnen, klein genoeg om een team te hebben van mensen die elkaar kennen.

  hoofdmonteur (1ste monteur)

  Ben jij een echte sleutelaar en veelzijdig met liefde voor techniek? Dan biedt Microtechniek Staal B.V. een topfunctie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou!

  Bekijk vacature →

  Servicemonteur

  Deze functie is voor jou weg gelegd als je houdt van diversiteit en nauwkeurigheid in mechanisch onderhoud bij verschillende opdrachtgevers/klanten en waarbij geen dag hetzelfde is. De groep waarin je werkt is een jong en dynamische team met een groot hart voor techniek! Je werkt voor Microtechniek Service B.V. in de voedingsmiddelenindustrie.

  Bekijk vacature →

  CNC Frezer

  Voor onze machinefabriek zijn wij op zoek naar CNC Frezers. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie van onze afdeling Frezen. Je werkt aan diverse CNC – gestuurde freesbanken en bewerkingscentra en conventionele freesbanken. Je verspaant onder andere metaal, gietijzer, RVS, messing aluminium en koper.

  Bekijk vacature →