Ben jij toe aan een stap?

Ben jij uitgekeken op je huidige beroep? Ben je op zoek naar meer? Microtechniek heeft kansen voor iedereen: ook als je geen ervaren technicus bent. Ook als je op dit moment een compleet ander beroep hebt. Bern je bereid te leren? Dan is Microtechniek bereid in je te investeren. Het basissalaris van Microtechniek ligt misschien wel hoger dan je huidige beroep, zelfs als je nog heel veel moet leren. Kom eens langs en kijk of een technische baan iets voor jou is!

Het mooie van het werken in de techniek, is dat je voor een werkgever al vrij snel functioneel inzetbaar kunt zijn. Na het afronden van een basiscursus van een aantal dagen, ben je namelijk al in staat om routinematige werkzaamheden uit te voeren. Natuurlijk doe je dit eerst onder begeleiding en toezicht van een ervaren collega, die jou in de praktijk mee op pad neemt of met wie je samenwerkt op de werkvloer.

 

“Ik ben zelf van de V&D, zonder diploma’s en ervaring, overgestapt naar de techniek. Doe dat vooral!”
Clement Kieftenbeld (directeur Microtechniek)

Waarom moet je het proberen als zij-instromer?
  • Je hebt een baangarantie voor de rest van je leven als technicus
  • Onze salarisschaal behoort tot de hoogste in de regio IJmond
  • Je kunt vrijblijvend een keer meelopen. Vind je het niet leuk? Even goede vrienden! 
  • Snel aan de slag. Ook zonder technische achtergrond.
  • In overleg bepalen we jouw traject binnen organisatie: waar liggen jouw kansen binnen ons bedrijf?
  • Je kunt bij Microtechniek doorgroeien van stagiair tot directeur
  • Sleutelen aan de grootste installaties van Nederland!
  • Opleidingen en mogelijkheden tot het vergroten van je kennis
  • Onderdeel worden van het leukste team van Nederland

Kom je een keer langs om te kijken?

Iedereen is welkom bij Microtechniek, dus kom een keer langs om te kijken wat je bij ons zou kunnen doen! Bij ons krijg je de kans om je passie te vinden: in onze fabriek kun je verschillende richtingen op en meerdere vakken leren kennen. Groot genoeg om alle kanten op te kunnen, klein genoeg om een team te hebben van mensen die elkaar kennen.

hoofdmonteur (1ste monteur)

Ben jij een echte sleutelaar en veelzijdig met liefde voor techniek? Dan biedt Microtechniek Staal B.V. een topfunctie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou!

Bekijk vacature →

Servicemonteur

Deze functie is voor jou weg gelegd als je houdt van diversiteit en nauwkeurigheid in mechanisch onderhoud bij verschillende opdrachtgevers/klanten en waarbij geen dag hetzelfde is. De groep waarin je werkt is een jong en dynamische team met een groot hart voor techniek! Je werkt voor Microtechniek Service B.V. in de voedingsmiddelenindustrie.

Bekijk vacature →

CNC Frezer

Voor onze machinefabriek zijn wij op zoek naar CNC Frezers. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie van onze afdeling Frezen. Je werkt aan diverse CNC – gestuurde freesbanken en bewerkingscentra en conventionele freesbanken. Je verspaant onder andere metaal, gietijzer, RVS, messing aluminium en koper.

Bekijk vacature →