Microtechniek heeft recentelijk succesvol Ridder IQ, een geavanceerd ERP-systeem, geïmplementeerd. Het ERP-systeem biedt Microtechniek nu een compleet inzicht in al haar bedrijfsprocessen en heeft bijgedragen aan een aanzienlijke verbetering van de efficiëntie en productiviteit van het bedrijf.

Dankzij de geïntegreerde oplossingen van Ridder IQ heeft Microtechniek nu een beter inzicht in haar financiële processen. Het systeem biedt in real-time financiële informatie en maakt het mogelijk om snel beslissingen te nemen op basis van actuele informatie. Dit heeft geresulteerd in een grotere financiele controle en verhoogde winstgevendheid.

Bovendien heeft de implementatie van Ridder IQ ook geresulteerd in een verbeterde samenwerking tussen afdelingen binnen Microtechniek. Het systeem biedt een gemakkelijke en efficiënte communicatie tussen afdelingen en stelt Microtechniek in staat om snel op veranderingen in de markt of binnen het bedrijf te reageren.

In feite heeft de implementatie van Ridder IQ bij Microtechniek een fundamentele verbetering betekend van de bedrijfsprocessen en de financiele controle. Het ERP-systeem is een belangrijke investering in de toekomst van Microtechniek en zal bijdragen aan de blijvende groei en succes van het bedrijf.